ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tουλάχιστον ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ τα 190 χιλιάρικα!

Tουλάχιστον ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ τα 190 χιλιάρικα!

Απέτυχε να γράψει την πρώτη της νίκη, στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Ληγκ, η ομάδα της ΑΕΚ. Πλέον δεν μπορεί να κάνει όνειρα για διεκδίκηση εισιτηρίου πρόκρισης. 

Όπως ξεκίνησε το χθεσινό παιχνίδι με την Λουντογκόρετς, σχηματίσαμε την εντύπωση ότι θα πάθαινε κανένα κάζο η ομάδα της Λάρνακας. Επειδή μπήκαν πολύ δυνατά οι Βούλγαροι και τρυπούσε εύκολα ο αμυντικός μηχανισμός των κυπελλούχων. 

Η «τρικυμία» δεν είχε μεγάλη διάρκεια, ο Λαρένα έφερε το παιχνίδι στα ίσα από την άσπρη βούλα. Απ εκείνο το σημείο κι μετά, περιμέναμε ότι η ΑΕΚ θα έπαιρνε τα πάνω της, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ούτε κι οι αντίπαλοι έδωσαν συνέχεια στο… εκκωφαντικό τους ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να «κολλήσουν» στην ισοπαλία οι δυο ομάδες. 

Λίγος κόσμος πήγε στο γήπεδο (διατέθηκαν 2648 εισιτήρια ήταν και Βούλγαροι στο ένα πέταλο), κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρική ήταν η ατμόσφαιρα.

Θα ήταν αλλιώτικα τα πράγματα, αν η ομάδα έδιδε στο δικό της σπίτι και τα παιχνίδια των ομίλων. Με το καλό, αν πάνε και τους χρόνου ομίλους οι κιτρινοπράσινοι, η διοίκηση αναμένεται να φτιάξει τις κατάλληλες υποδομές, για να εξασφαλιστεί η άδεια από την ΟΥΕΦΑ.  

Αν μη τι άλλο στην ΑΕΚ, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα πίστωσαν στο λογαριασμό της ομάδας το ποσό των 190 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για το μπόνους της ΟΥΕΦΑ για τον βαθμό της ισοπαλίας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα. Η νίκη πληρώνεται τα τριπλάσια! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top