ΕΛΛΑΔΑ

Ένα πιεσόμετρο προκάλεσε φόβο στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ένα πιεσόμετρο προκάλεσε φόβο στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ακίνδυνο το δέμα που εντοπίστηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Ένα πιεσόμετρο αποδείχθηκε ότι περιείχε το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ.

Το δέμα έφερε ως ένδειξη παραλήπτη τον Αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, ωστόσο ελλείψει μηχανήματος ακτινών Χ στην Αντιπροεδρία, όλα τα δέματα ελέγχονται στο κτήριο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι υπάλληλοι του ΥΠΕΞ που παρέλαβαν το δέμα, κατά τον έλεγχό του στο ειδικό μηχάνημα, διαπίστωσαν ότι αυτό περιείχε καλώδια, οπότε το κτήριο εκκενώθηκε και ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησε το ειδικό κλιμάκιο του ΤΕΕΜ διαπιστώθηκε ότι το περιεχόμενο του δέματος είναι ακίνδυνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top