ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σοβαρότητα και πειθαρχία «σημαδεύει» το έκτο της τρίποντο – Οι επτά «σίγουροι» της 11άδας

Με σοβαρότητα και πειθαρχία «σημαδεύει» το έκτο της τρίποντο – Οι επτά «σίγουροι» της 11άδας

Το νικηφόρο σερί της ΑΕΛ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σταμάτησε στο ΓΣΠ και πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι της προηγούμενης (6ης) αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, όμως και η ισοπαλία ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για τη Λεμεσιανή ομάδα που παρέμεινε στην κορυφή, έχοντας 16 βαθμούς έναντι 15 του Απόλλωνα που έχει όμως αγώνα λιγότερο.

Πλέον, η προσοχή της Λεμεσιανής ομάδας είναι αποκλειστικά στραμμένη στο Κυριακάτικο (28/10, 17:00)… «ύπουλο» ματς με αντίπαλο τη φιλόδοξη και πάντα επικίνδυνη ΕΝΠ στο Τσίρειο.

Ο στόχος της ΑΕΛ είναι… αυτονόητος και δεν χρειάζεται να λέμε τα τετριμμένα, όμως για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και να κάνει το 6 στα 7, θα πρέπει να… κοπιάσει και να αντιμετωπίσει το ματς με την ίδια πειθαρχία και σοβαρότητα που αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της σεζόν τον κάθε αντίπαλο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μελέτησε όπως συνηθίζει πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, αρκετά την ομάδα του Πάους, ξέρει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της και σχεδίασε τα πλάνα του για να εξουδετερώσει τα ατού των «βυσσινί» και να τους «χτυπήσει» εκεί που «πονάνε».

Αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν και έρθει το «τρίποντο», πλέον η ΑΕΛ θα αρχίσει να σκέφτεται τα δύο σούπερ ντέρμπι που ακολουθούν απέναντι σε ΑΕΚ (εκτός) και Απόλλωνα, έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη, με στόχο να… περάσει με επιτυχία (ΚΑΙ) το πιο δύσκολο τεστ αποδείξεων για το αν είναι ικανή για να μπει «σφήνα» στην τριάδα ΑΠΟΕΛ-Απόλλων-ΑΕΚ, για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 4η θέση που πολλοί θεωρούν πως είναι το «ταβάνι» της.

Η προετοιμασία των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού ολοκληρώθηκε σήμερα (27/10), με τον Βόσνιο τεχνικό να ανακοινώνει αποστολή με 20 παίκτες, τους Πάτρικ Πρόσεκ, Αντρέα Κεραυνό, Χάρη Κυριάκου, Νιλς Τεξέιρα, Ανδρέα Αβραάμ, Χρήστο Γουίλερ, Κέβιν Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέϊρα, Ντόσα Τζούνιορ, Ιρένε Φιντέλις, Γιόν Γκαστανάγκα, Λεάντρο Σίλβα, Άλεξ Ντα Σίλβα, Χουάν Ρομάν, Μάνουελ Τόρες, Μάρκο Αντάμοβιτς, Κίρε Μαρκόσκι, Ρούμπεν Χουράδο, Αντρέα Μακρή και Νέστορα Μυτίδη.

Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Βοζίνα, ο τραυματίας Μπενίτεζ και ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών, Ζντραβκόφσκι.

Όσον αφορά τα πλάνα του Κέρκεζ για το αρχικό σχήμα, σίγουροι πρέπει να θεωρούνται μόνο οι Πρόσεκ, Νιλς Τεξέιρα, Λαφράνς, Γουίλερ, Γκαστανάγκα, Αβραάμ και Ντα Σίλβα.

Τη δεύτερη θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικούν οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Τζούνιορ με φαβορί τον πρώτο, ενώ για τη θέση του Ζντραβκόφσκι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι…

Ο Τόρες είναι το φαβορί για το δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ τη θέση στην κορυφή διεκδικούν οι Χουράδο, Μακρής και Μυτίδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top