ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο μήνες χωρίς νίκη είναι ΠΟΛΛΟΙ! – Πίστη και πάθος για να μπει τέλος στο αρνητικό σερί

Δύο μήνες χωρίς νίκη είναι ΠΟΛΛΟΙ! – Πίστη και πάθος για να μπει τέλος στο αρνητικό σερί

Την πρώτη της νίκη μετά από δύο ολόκληρους μήνες όπου είχε απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες θα κυνηγήσει η Ανόρθωση στο ντέρμπι της Δευτέρας (29/10, 19:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η μοναδική μέχρι στιγμής νίκη των «κυανόλευκων» της Αμμοχώστου, σημειώθηκε στην πρεμιέρα απέναντι στη Δόξα στο Μακάρειο με 0-1 (26/08) και άπαντες στο «Αντώνης Καράς», θέλουν να βάλουν μία… τελεία σε αυτό το αρνητικό σερί, που έφερε την ομάδα μακριά από το βασικό στόχο της, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Βέβαια, επειδή υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, το χαμένο έδαφος μπορεί να καλυφθεί, αρκεί η «Κυρία» να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς για να μειώνει σταδιακά την απόσταση, αφού αν συνεχιστεί η… «κατηφόρα», η κατάσταση θα ζορίσει πάρα πολύ στη συνέχεια.

Ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης, Γιούργκεν Στρέπελ, δούλεψε εντατικά την τρέχουσα εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες που διαπίστωσε στο ματς με την ΕΝΠ, κυρίως ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά, προκειμένου να υπάρξει άμεση βελτίωση σε όλους τους τομείς, ενώ προσπάθησε παράλληλα να περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόζουν οι παίκτες τους.

Παράλληλα, δούλεψε και στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά ξέρει πως η αυτοπεποίθηση της ομάδας θα ανέβει μέσω των νικών και γι΄ αυτό επιβάλλεται η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες. Οι παίκτες πάντως, εμφανίζονται πιο αποφασισμένοι και… παθιασμένοι από ποτέ για το δεύτερο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Ολλανδός τεχνικός μελέτησε αναλυτικά την ΑΕΚ, διαπίστωσε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της και έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του. Γνωρίζει τις δυσκολίες του εν λόγω αγώνα, αλλά ξέρει και τις δυνατότητες της δικής του ομάδας και αυτό που μετέφερε στους παίκτες του, είναι πως αν πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσης τους, θα πάρουν την πολυπόθητη νίκη που θα σημάνει την αρχή της… αντεπίθεσης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Στρέπελ για το αρχικό σχήμα, ο Κάτσαρ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ιγκιεμπόρ, ενώ θέση βασικού διεκδικούν και οι Λαβόρδε, Δημητρίου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top