Σκόραρε ο Κάστανος με τα χρώματα της Γιουβέντους, αλλά…

Σκόραρε ο Κάστανος με τα χρώματα της Γιουβέντους, αλλά…

Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις με την ομάδα U23 της Γιουβέντους ο Γρηγόρης Κάστανος, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα της «Βέκια Σινιόρα» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λουκέζε.

Μάλιστα, ο Κύπριος διεθνής μέσος σκόραρε στο 39΄, όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του για να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, αφού ηττήθηκε με 3-2.

Η Λουκέζε προηγήθηκε με 2-0, με γκολ του De Feo στο 26΄ και 32΄, για να μειώσει ο Κάστανος σε 2-1 στο 39΄.

Οι γηπεδούχου πέτυχαν και τρίτο γκολ όμως στο 47΄, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σορεντίνο, για να μειώσει στο τελικό 3-2, ο Mavididi στο 80΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE