ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στο γήπεδο… Βρέθηκε ΛΥΣΗ για τον Απόλλωνα

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στο γήπεδο… Βρέθηκε ΛΥΣΗ για τον Απόλλωνα

Την περασμένη εβδομάδα είχε… αναδειχθεί από μερίδα των ΜΜΕ, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα με αμαξίδια (ΕΔΩ). Δεν είχαν χώρο για να κάνουν προπόνηση. 

Βασικά θα επιστρέψουν στο γήπεδο που έκαναν προπόνηση την περασμένη σεζόν, το κλειστό του 7ου Λυκείου Πολεμιδιών. 

Πλέον η ομάδα του Απόλλωνα θα προπονείται στο εν λόγω γήπεδο, για δυο φορές την εβδομάδες, 2,5 ώρες κάθε φορά. 

Προσεχώς θα επανεξεταστεί το θέμα από την Σχολική εφορεία Πολεμιδιών. Παρέμβαση για να δοθεί λύση στο πρόβλημα, υπήρξε και από το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ Στέλιο Στυλιανού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.