ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε Τάμαρι, ούτε Νατέλ! Η αλλαγή και ο παίκτης που ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ το επιθετικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ

Ούτε Τάμαρι, ούτε Νατέλ! Η αλλαγή και ο παίκτης που ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ το επιθετικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ

Έπρεπε να φτάσουμε τέλη Οκτωβρίου για να παρακολουθήσουμε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα σε αιώνιο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια.

Φυσικά έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι η Ομόνοια παρουσιάστηκε για ακόμη μια αγωνιστική τραγική όμως οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλά διαβασμένοι και όλα αυτά με την σφραγίδα Τραμετσάνι.

Ο Ιταλός τεχνικός αρχίζει να βάζει τις δικές του πινελιές στο παιχνίδι των περσινών πρωταθλητών και δείχνει ότι έχει συγκεκριμένο πλάνο και το ακολουθεί πιστά. Άλλωστε το τόνισε και στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι ότι στόχος του αρχικά ήταν να βελτιώσει την ομάδα του στο αμυντικό κομμάτι κάτι που κατάφερε κόντρα στην ΑΕΛ όχι όμως και κόντρα στην Αλκή.

Ψάχνει να βρει μια ισορροπία είπε χαρακτηριστικά πολλές φορές και κόντρα στην Ομόνοια την βρήκε. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι και επιθετικά είχε πολυφωνία και πολλές επιλογές. Πότε από τα φτερά με τους δαιμόνιους Αλ Τάμαρι και Νατέλ και πότε από τον άξονα.

Αυτός όμως που ξεχώρισε στο ντέρμπι πέραν των σκόρερ ήταν ο Ζαχίντ, τον οποίον έψαχναν εδώ και καιρό οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. O 24χρονος μέσος με καταγωγή από το Πακιστάν έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και ήταν πανταχού παρών. Μοίραζε, έκοβε και ήταν αυτός που τροφοδοτούσε συνεχώς τους Νατέλ και Αλ Τάμαρι.

Στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Αλκή ο Τραμετσάνι είχε επιλέξει να αγωνιστεί με τρία αμυντικά χαφ καθώς έβλεπε πως οι Σοόουζα και Μοράις στο χώρο του κέντρου ήθελαν βοήθειες και για αυτό το λόγο τους πλαισίωνε με τον Κωστάκη Αρτυματά.

Στο ντέρμπι με την Ομόνοια όμως η επιλογή του να ρίξει τον Ζαχίντ στη φυσική του θέση στον άξονα ήταν καταλυτικά και τα αποτελέσματα εξαιρετικά. Ο Ζαχίντ έδωσε και τις δύο ασίστ στα γκολ και θύμισε τον περσινό καλό του εαυτό!

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top