ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα ξαναβρεί το δρόμο της, αλλά… πότε; Χρειάζεται ρεαλισμός και… ΥΠΟΜΟΝΗ με Αναστασίου

Θα ξαναβρεί το δρόμο της, αλλά… πότε; Χρειάζεται ρεαλισμός και… ΥΠΟΜΟΝΗ με Αναστασίου

Η εικόνα της Ομόνοιας στο χθεσινοβραδινό (31/10) ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, δεν ήταν απλά απογοητευτική, αλλά… τραγική.

Έχουν κάνει ήδη αρκετά σχόλια οι συνάδελφοι που εργάζονται στην ιστοσελίδα μας, οπόταν δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια ήταν, είναι και θα παραμείνει τεράστιο μέγεθος στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή θα ξαναβρεί το δρόμο της, αλλά το θέμα είναι το… πότε, γιατί η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ο κόσμος έχει αγανακτήσει και ξενερώσει μέχρις εκεί που δεν πάει άλλο.

Πλέον, μετά την έλευση του Γιάννη Αναστασίου, δημιουργείται νέα προοπτική και όλοι ελπίζουν τουλάχιστον ο Ελλαδίτης πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού να… βάλει μία τάξη, για να μετατρέψει το «ασχημόπαπο σε κύκνο», μπας και σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος.

Βέβαια, όλοι οι Ομονοιάτες θα πρέπει να… «οπλιστούν» (ξανά) με υπομονή, γιατί ο Αναστασίου δεν κρατάει «μαγικό ραβδί» και ούτε μπορεί να κάνει «θαύματα».

Όμως, ας σουλουπώσει τουλάχιστον την κατάσταση μέχρι τον Γενάρη όπου θα μπορούν οι «πράσινοι» να κάνουν τέσσερις διορθωτικές (μεταγραφικές) κινήσεις και από εκεί και πέρα, ότι «βρέξει ας κατεβάσει» στη φετινή χρονιά για την Ομόνοια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» δεν πρέπει να έχουν «τρέλες» απαιτήσεις (φέτος), αλλά να είναι ρεαλιστές, σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει η ομάδα τους μέχρι τώρα.

Πάντως, οι πρώτοι μήνες του Σταύρου Παπασταύρου στον προεδρικό θώκο, θεωρούμε πως είναι… «διδακτικοί» για τον ίδιο (που έχει μπει από νωρίς στα… ζόρια), για τις μελλοντικές κινήσεις που αναμένεται να κάνει στον τρόπο διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, κυρίως όσο αφορά το κεφάλαιο του προγραμματισμού και σε ποιους θα παραδώσει τα «κλειδιά» ενόψει της νέας περιόδου.

Βέβαια, επειδή η φετινή σεζόν είναι ακόμα στο ξεκίνημα της, αυτό που προέχει είναι το τώρα και όχι το τι θα γίνει του χρόνου.

Το θετικό είναι ο άνθρωπος ασχολείται και μάλιστα πολύ με την Ομόνοια και δείχνει διάθεση, πίστη και πείσμα για να επαναφέρει το «τριφύλλι» στη θέση που του αξίζει.

Λάθη σίγουρα έχει κάνει και θα κάνει και άλλα στο μέλλον. Ουδείς αλάνθαστος. Το θέμα όμως είναι, και αυτό ισχύει για όλους μας, να μαθαίνουμε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top