Πώς η Eurobank αντιμετώπισε την οικονομική κρίση – Οι νέες επενδύσεις

Πώς η Eurobank αντιμετώπισε την οικονομική κρίση – Οι νέες επενδύσεις

Τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά την οικονομική κρίση - και πώς κατάφερε να τις υπερπηδήσει - όπως επίσης και τις επόμενες κινήσεις της Eurobank, ανέλυσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Του Μιχάλη Μενελάου

Μιλώντας σε γεύμα που παρέθεσε σε Κύπριους δημοσιογράφους το ΔΣ της Τράπεζας το βράδυ της Τρίτης 06/11 ανέφερε πως οι οποίες δυσκολίες αντιμετωπίστηκαν από αποφάσεις τις οποίες κλήθηκαν να λάβουν κατά την έναρξη της κρίσεως.

Αποφάσεις που αφορούσαν μείωση των υποκαταστημάτων, του προσωπικού, όπως και πώληση μεριδίου αγοράς που κατείχαν σε χώρες στις οποίες ήταν οικονομικά ασύμφορο, να το κρατήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE