Στα ΠΑΛΙΑ τους τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ…

Στα ΠΑΛΙΑ τους τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ…

Ασχοληθήκαμε εμείς κι άλλα media, με την ταλαιπωρία που υπέστησαν οπαδοί του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, μέχρι να εξασφαλίσουν εισιτήριο για να δουν το προχθεσινό ντέρμπι. 

Κάναμε λόγο για την έλλειψη σεβασμού (ΕΔΩ) προς εκείνη τη μερίδα των ποδοσφαιρόφιλων, που επιμένουν ακόμα να πηγαίνουν στα γήπεδα. 

Δεν βγήκε ένας αρμόδιος/υπεύθυνος/ανεύθυνος, να προβεί σε μια απολογία σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. 

Να παραιτηθεί κάποιος δεν το περιμένουμε, αφού ξέρουμε σε ποια… βραχονησίδα ζούμε. 

Για να το πω πιο ωμά, γραμμένους τους/μας έχουν αυτοί που εξουσιάζουν. Στα παλιά τους παπούτσια, για να μην χρησιμοποιήσω και πιο βαριά έκφραση. 

Υ.Γ. Χτες ενημερωθήκαμε ότι μπήκαν με καθυστέρηση στο Μακάρειο μερικοί Ομονοιάτες και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μερικοί οπαδοί της Σαλαμίνας.

Ταιριάζει η φράση «γ… τα συστήματα σας» (σ.σ. εννοούμε τα μηχανήματα αντιστοίχισης του εισιτηρίου με την κάρτα οπαδού). 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE