«Τρέλανε» την Μενεγάκη ο Κύπριος πρωταγωνιστής – «Τι ωραία που με πιάνεις εδώ! Καίγομαι!» - VIDEO
13.11.2018 - 10:40
Καθώς χόρευαν ένα κλασικό ρομαντικό τραγούδι του είπε η ωραία Ελένη την ατάκα: «Τι ωραία που με πιάνεις εδώ! Καίγομαι!».
Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου», Μαρίνος Κόνσολος και Ευαγγελία Συριοπούλου.
Όταν τους υποδέχθηκε στο πλατό, ο Μαρίνος Κόνσολος επιφύλασσε μια έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη με τον ίδιο να της λέει: «Ξύπνησα σήμερα το πρωί … και είπα αυτή την κοπέλα θέλω να την χορέψω σήμερα! Όχι στο ταψί. Κανονικά! Επιτρέπεται;».
Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.