Οι ΝΤΟΥΣΑΝ και ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ξέρουν…

Οι ΝΤΟΥΣΑΝ και ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ξέρουν…

Eπτά συμμετοχές συμπλήρωσε ο Πάτρικ Πρότσεκ, μ’ αυτήν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. 

Επειδή δεν πήγε καλά η ομάδα συνολικά, πέρασε εφιαλτικές στιγμές και ο Πολωνός κίπερ. Κανείς όμως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια ανταποκρίθηκε αρκετά ικανοποιητικά. 

Προκύπτει εύλογα το ερώτημα, στον κυριακάτικο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αν θα διατηρηθεί στο τέρμα ο 23χρονος Πολωνός, ή θα ξαναδούν οι οπαδοί της ομάδας τον Βοζίνια. 

Ο διεθνής κίπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από τα μέσα του Σεπτέμβρη. 

Βασικά ο Ντούσαν Κέρκεζ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάριος Σταυρινίδης, θα λάβουν την απόφαση ποιος θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας στο «Αμμόχωστος». 

Η γνώμη του δεύτερου έχει βαρύνουσα σημασία, αφού δουλεύει καθημερινώς με τους γκολκίπερ της ομάδας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE