ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραμετσάνι: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε – Οι παίκτες μου έδωσαν το 100%»

Τραμετσάνι: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε – Οι παίκτες μου έδωσαν το 100%»

Ο Πάολο Τραμετσάνι μίλησε μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ (24/11).

Αναλυτικά όσα υπογράμμισε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ:

«Φυσικά και δεν είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ματς κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Ενώ ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε γκολ.

Στο δεύτερο πιέσαμε για την ισοφάριση, όμως δεν βρήκαμε ξεκάθαρη ευκαιρία για να σκοράρουμε.

Προσπαθήσαμε να βγούμε πιο ψηλά, αλλά δεν είχαμε κάποια καθαρή ευκαιρία. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε δουλειά κάθε μέρα για να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε από αύριο.

Προετοιμαστήκαμε καλά γι΄ αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο όταν λείπουν παίκτες να γίνει αυτό με ευκολία. Αυτό φυσικά ισχύει και για τον αντίπαλο.

Μου αρέσει να παίζουμε με την μπάλα στο έδαφος και είμαι ευχαριστημένος, γιατί οι παίκτες μου σήμερα έδωσαν το 100%. Προσπάθησαν πολύ μέχρι το τέλος και η νοοτροπία μας ήταν πολύ καλή.

Δεν τα καταφέραμε όμως να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα απ΄ ότι σήμερα.

Δεν πιστεύω πως έχουμε επιθετικό πρόβλημα, αφού βάζουμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Σήμερα όμως κάναμε πολλά λάθη στις τελικές πάσες.

Ο Αλ Τάμαρι δεν προπονείται εδώ και δύο εβδομάδες. Είναι καλύτερα όμως τώρα και αύριο θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα και ελπίζουμε να είναι εντάξει στο επόμενο παιχνίδι. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και μόνο με σκληρή δουλειά βελτιώνεσαι.

Δεν ξέρω κάποιο άλλο τρόπο για να γίνει αυτό, εκτός από τη δουλειά και την προπόνηση. Δεν έχω κάποια άλλη λύση. Πιστεύω στη δουλειά μου και στους παίκτες μου. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι.

Μερικές φορές ίσως υπάρχει θέμα στη ψυχολογία και τη νοοτροπία. Υπάρχει πολλή πίεση και για κάποιους νεαρούς παίκτες δεν είναι εύκολο.

Θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω να καταλάβουν ότι είναι σημαντικό να φοράς αυτή τη φανέλα. Όταν καταλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι να είσαι μέλος αυτής της ομάδας, όλα θα είναι καλύτερα, αλλά η προπόνηση στη διάρκεια της εβδομάδας είναι το πιο σημαντικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top