ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε… πλάκα στην Τσέλσι η Τότεναμ, «θλιβερή» Γιουνάιτεντ, σούπερ Σίτι και Λίβερπουλ! – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έκανε… πλάκα στην Τσέλσι η Τότεναμ, «θλιβερή» Γιουνάιτεντ, σούπερ Σίτι και Λίβερπουλ! – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ισοπεδωτική Τότεναμ. Η ομάδα του Ποκετίνο καθάρισε εύκολα (3-1) την Τσέλσι (πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ), την προσπέρασε στη βαθμολογία, κρατώντας τη μακριά από την κορυφή και πάει αγριεμένη στην Ίντερ.

Την πήρε και τη σήκωσε.

Μόνο… ντέρμπι δεν αποδείχθηκε το ματς της Τότεναμ με την Τσέλσι στο «Wembley», καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1 της συμπολίτισσας, βάζοντας από πολύ νωρίς γερές βάσεις για τη νίκη.

Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν από τα δεξιά, ο Ντελέ Άλι, έβαλε το κεφάλι του στην πορεία της μπάλας για να γράψει το 1-0 στο 8ο λεπτό. Ο Χάρι Κέιν δεν… έλειψε από τη γιορτή και με σουτ εκτός περιοχής άφησε… άγαλμα τον Κέπα στο 15ο λεπτό.

Για να έρθει ο Σον στο 55’να σημειώσει το τρίτο γκολ των «spurs», αφού αρχικά «όργωσε» από τα δεξιά, προτού πλασάρει ιδανικά.

Λίγα λεπτά πριν το φινάλε (85′), ο Ζιρού με ένα από τα κλασικά τέρματά του με κεφαλιά -έπειτα από σέντρα Αθπιλικουέτα- απλώς πέτυχε το γκολ της τιμής.

Πολύ κακή -όπως μαρτυράει άλλωστε και το σκορ- ήταν η ομάδα του Σάρι, έχοντας τα περισσότερα πρωτοκλασάτα ονόματά της σε πολύ κακό βράδυ και αν δεν ήταν ο Κέπα, ίσως να είχε υποστεί πολύ πιο βαριά ήττα η Τσέλσι, η οποία την Πέμπτη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Αντιθέτως, η Τότεναμ πάει με φουλ ανεβασμένη ψυχολογία στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ίντερ για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League.

Επιστροφή στη θλίψη η Γιουνάιτεντ, σούπερ και πάλι Σίτι και Λίβερπουλ!

Νέα γκέλα ολκής για τη Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Μουρίνιο έμεινε στο 0-0 με την παραπαίουσα Πάλας και η 4άδα να απομακρύνεται! Πάρτι για Σίτι (0-4 τη Γουέστ Χαμ) και Λίβερπουλ (0-3 τη Γουότφορντ).

Πριν από τη διακοπή και ιδιαίτερα με το ματς κόντρα στη Γιουβέντους, φαινόταν ότι η Γιουνάιτεντ έβρισκε την αγωνιστική της πορεία, αλλά τα αγωνιστικά γεγονότα δείχνουν ότι απέχει πολύ από αυτό.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν πολύ κακή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στο πρώτο ματς μετά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων και μοιραία έμεινε στο 0-0.

Πλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μείνει στο -14 από την κορυφή, αν και πλέον δεν στοχεύουν τόσο ψηλά, αλλά είναι και στο -7 από την τετράδα που είναι ο άμεσος στόχος της, όπως έχει δηλώσει και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε ότι αφορά το ματς, και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και μάλιστα η Πάλας είχε τη μεγαλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τάουνσεντ να αστοχεί απέναντι στον Ντε Χέα, ενώ η Γιουνάιτεντ μπορεί να διαμαρτύρεται για ένα τέρμα του Λουκάκου που κακώς δεν μέτρησε, αφού ο Βέλγος επιθετικός καλυπτόταν από την άμυνα της Πάλας, σε μια οριακή φάση.

Σε ότι αφορά τους δύο κύριους διεκδικητές του τίτλου είχαν τελικά πολύ εύκολο απόγευμα σε δύο θεωρητικά επικίνδυνες εξόδους.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε… πλάκα κόντρα στην έδρα της Γουέστ Χαμ, αφού επικράτησε πολύ άνετα με 4-0, έχοντας εξασφαλίσει το τρίποντο μόλις από το πρώτο ημίχρονο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ο Σανέ που πέτυχε δύο γκολ (34′, 90+3′), ενώ ήταν εκείνος που έδωσε και την ασίστ στον Στέρλινγκ στο 19′.

Το σκορ για τους «πολίτες» είχε ανοίξει μόλις στο 11′ ο Νταβίντ Σίλβα, φτάνοντας έτσι τους 35 βαθμούς και παρέμειναν στη κορυφή της Premier League.

Η Λίβερπουλ απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Γουότφορντ, χάρη στην εξαιρετική εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα μέσα σε ένα 20λεπτο, φτάνοντας έτσι στην δέκατη νίκη της και τους 33 βαθμούς και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Σίτι.

Τα γκολ για τους «κόκκινους» πέτυχαν οι Σαλάχ (67′), Άρνολντ (76′) και Φιρμίνο (89′).

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

Έβερτον-Κάρντιφ 1-0
(59′ Σίγκουρντσον)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 0-4
(11′ Σίλβα, 19′ Στέρλινγκ, 34′, 90′ Σανέ)

Γουότφορντ-Λίβερπουλ 0-3
(67′ Σαλάχ, 76′ Αλεξάντερ-Άρνολντ, 89′ Φιρμίνο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας 0-0

Μπράιτον-Λέστερ 1-1
(15′ Μάρεϊ – 79′ πέν. Βάρντι)

Φούλαμ-Σαουθάμπτον 3-2
(33′, 63′ Μίτροβιτς, 43′ Σίρλε – 18′, 53′ Άμρστρονγκ)

Τότεναμ-Τσέλσι 3-1
(8′ Άλι, 16′ Κέιν, 55′ Σον- 90′ Ζιρού)

Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 15:30
Γουλβς – Χάντερσφιλντ 18:00

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

Μπέρνλι – Νιούκαστλ 22:00

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top