ΚΥΠΡΟΣ: Σε επιφυλακή τα συνεργεία της CYTA- Εντοπίστηκε το πρόβλημα με το διαδίκτυο

ΚΥΠΡΟΣ: Σε επιφυλακή τα συνεργεία της CYTA- Εντοπίστηκε το πρόβλημα με το διαδίκτυο

Πρόβλημα στην πρόσβαση στο διαδίκτυο αντιμετωπίζουν πελάτες της CYTA από τις 10:00 περίπου το πρωί της Δευτέρας (26/11), με συνεργία της εταιρίας να βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της CYTA, κ. Ελευθέριος Χρίστου, εξήγησε ότι λίγο μετά της 10:00 το πρωί της Δευτέρας, τεχνικό πρόβλημα προκάλεσε προβλήματα σε αριθμό πελατών, στην πρόσβαση τους στο διαδίκτυο.

Από την πρώτη στιγμή, τέθηκαν σε επιφυλακή τα συνεργία τεχνικών, ανέφερε ο κ. Χρίστου, που συμπλήρωσε ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε άμεσα, με τους τεχνικούς να βρίσκονται στη διαδικασία διόρθωσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της CYTA, μετά από ερώτηση της ιστοσελίδας μας για το πότε πρόκειται να επιδιορθωθεί το πρόβλημα, απάντησε ότι είναι θέμα μερικών ωρών.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφια αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE