ΚΥΠΡΟΣ: Σε επιφυλακή τα συνεργεία της CYTA- Εντοπίστηκε το πρόβλημα με το διαδίκτυο

ΚΥΠΡΟΣ: Σε επιφυλακή τα συνεργεία της CYTA- Εντοπίστηκε το πρόβλημα με το διαδίκτυο

Πρόβλημα στην πρόσβαση στο διαδίκτυο αντιμετωπίζουν πελάτες της CYTA από τις 10:00 περίπου το πρωί της Δευτέρας (26/11), με συνεργία της εταιρίας να βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της CYTA, κ. Ελευθέριος Χρίστου, εξήγησε ότι λίγο μετά της 10:00 το πρωί της Δευτέρας, τεχνικό πρόβλημα προκάλεσε προβλήματα σε αριθμό πελατών, στην πρόσβαση τους στο διαδίκτυο.

Από την πρώτη στιγμή, τέθηκαν σε επιφυλακή τα συνεργία τεχνικών, ανέφερε ο κ. Χρίστου, που συμπλήρωσε ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε άμεσα, με τους τεχνικούς να βρίσκονται στη διαδικασία διόρθωσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της CYTA, μετά από ερώτηση της ιστοσελίδας μας για το πότε πρόκειται να επιδιορθωθεί το πρόβλημα, απάντησε ότι είναι θέμα μερικών ωρών.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφια αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE