ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το TOPSHOP TOPMAN λανσάρει τη νέα καμπάνια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018

Το TOPSHOP TOPMAN λανσάρει τη νέα καμπάνια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018

Με φωτογραφίες του Daniel Jackson και φόντο τη Νέα Υόρκη, η καμπάνια με το μότο «TOPSHOP it» εκφράζεται μέσα από οκτώ αστέρια της πασαρέλας που κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

«Επιλέξαμε μέσα από αυτή τη δημιουργική προσέγγιση να δείξουμε τις προσωπικότητες που αντανακλούν οι μάρκες μας. Το μότο «Topshop it» προσεγγίζει αυτό που μας κάνει να είμαστε ξεχωριστοί, γιορτάζοντας τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει τους πελάτες μας. Εξερευνούμε τη σημασία της μόδας στη ζωή τους, αλλά και το πώς επιλέγουν να εκφράζονται μέσα από τις στιλιστικές τους επιλογές.


Γεμάτη έντονα ζωντανά χρώματα, αποπνέει το νεανικό πνεύμα και τραβάει τα βλέμματα. Μέσω της, κινηματογράφησης, των φωτογραφιών, τη δύναμη της μουσικής, των υπαίθριων διαφημίσεων και των ψηφιακών μέσων, θα υπερβούμε τα όρια για να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια καμπάνια 360ο .» David Hägglund, Creative Director, Topshop Topman.
Οι ενδυματολογικές προτάσεις από την καμπάνια είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Topshop/Topman στη Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TOPSHOP

Το Topshop κινείται δυναμικά στον τομέα του λιανικού εμπορίου, συνδέοντας τους ανθρώπους με το «νέο και το «επόμενο» της μόδας, του στιλ και της πολιτιστικής κουλτούρας. Το εύρος της γκάμας και η ποικιλομορφία των στιλιστικών επιλογών που προσφέρει παρουσιάζονται σε όλη τη σειρά, όπως και στη Topshop Boutique, μια σύγχρονη και πολυτελή γκαρνταρόμπα, με πάνω από 300 must-have ρούχα και αξεσουάρ να λανσάρονται κάθε εβδομάδα. Με την ευέλικτη και συνεχώς αναπτυσσόμενη πολιτική προσφορών σε τζιν, το αγαπημένο brand καταγράφει την πώληση ενός τζιν κάθε 10 δευτερόλεπτα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TOPMAN

Βάζοντας την ανδρική ένδυση στον χάρτη της μόδας, η βρετανική μάρκα είναι πρωτοπόρος του στιλ. Από τις διάσημες στιλιστικές ραφές της μέχρι την καθαρή ραπτική, το TOPMAN έχει κερδίσει τα ενδυματολογικά της παράσημα με την ακλόνητη προσέγγισή της στη δημιουργία της ανδρικής μόδας που εμπνέει και συναρπάζει. Το TOPMAN έχει προχωρήσει σε μερικές αποκλειστικές συνεργασίες, ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτές με τους Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mahzar και Simbling, καθώς επίσης και με παγκοσμίως αναγνωρισμένους πρεσβευτές της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των Nick Jonas, Douglas Booth και James Bay.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top