ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Στο κελί οι τρεις ύποπτοι – Δεν έπεισε ο πατέρας του βρέφους

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Στο κελί οι τρεις ύποπτοι – Δεν έπεισε ο πατέρας του βρέφους

Εγκρίθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης των τριών υπόπτων για την απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Δεκτό έκανε το αίτημα της Αστυνομίας το Δικαστήριο για κράτηση των τριών συλληφθέντων για οκτώ μέρες, ούτως ώστε να διευκολυνθούν οι ανακρίσεις.

Σε μια διαδικασία πολύπλοκη που κράτησε δυο ώρες περίπου, παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου δυο Ελληνοκύπριοι άνδρες και ένας αλλοδαπός.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην κατοχή του ενός εκ των δυο Ελληνοκυπρίων εντοπίστηκαν δυο κιλά κάνναβης όπως επίσης και 700 γραμμάρια κοκαΐνης.

Κατά τη διαδικασία της Τετάρτης 28/11, έγιναν κάποιοι ισχυρισμοί από την πλευρά του τρίτου συλληφθέντα οι οποίοι και αξιολογούνται από μέλη της Αστυνομίας.

Ισχυρισμοί που αφορούσαν το γεγονός πως βρέθηκε τυχαία στο σημείο της μεταφοράς της μοτοσικλέτα, καθώς μαζί του βρισκόταν το δυο μηνών παιδί του με το οποίο μετέβαιναν εκείνη τη στιγμή να του αγοράσει γάλα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η άσπρου χρώματος μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 27/11, από μέλη της Αστυνομίας αναγνωρίστηκε από τον επιχειρηματία Νίκο Ροδοθέου, ως τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα εναντίον του το βράδυ της Δευτέρας 26/11.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ - Λιποθύμησε ο ένας εκ των υπόπτων μόλις ανακόπηκε –«Μέλη φατρίας οι τρεις»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE