Κόκκινο το ντέρμπι του «Μέρσισαϊντ» με τυχερό γκολ σε νε «νεκρό» χρόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόκκινο το ντέρμπι του «Μέρσισαϊντ» με τυχερό γκολ σε νε «νεκρό» χρόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη με… buzzer beater στο ντέρμπι για τη Λίβερπουλ.

Οι «reds» λύγισαν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων (είχαν δοθεί τέσσερα λεπτά, αλλά λόγω και των εντάσεων κράτησε παραπάνω ο διαιτητής) την Έβερτον, επικρατώντας 1-0 με τέρμα του Οριγκί, που ήρθε έπειτα από… περιπέτεια και για οποίο έχει ευθύνη ο Πίκφορντ (βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας).

Ύστερα από γέμισμα του Ρόμπερτσον και στραβοκλωτσιά του Φαν Ντάικ (που τα βάζει με τον εαυτό του και κάνει κίνηση να γυρίσει στην άμυνα), ο διεθνής γκολκίπερ κρατάει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, αυτή χτυπάει στο δοκάρι δις και στρώνεται στον Βέλγο φορ, που τη στέλνει στα δίχτυα με το κεφάλι.

Με αποτέλεσμα ο Κλοπ να πανηγυρίσει έξαλλα τη μεγάλη (με τον τρόπο που ήρθε) νίκη της ομάδας του, η οποία παρέμεινε στο -2 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι, που το Σάββατο ήρθε 3-1 με την Μπόρνμουθ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Σακίρι (71′ Κεϊτά), Φιρμίνο (84′ Οριγκί), Μανέ, Σαλάχ (75′ Στάριτζ)

Εβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Κιν, Μίνα, Ντιν, Κόουλμαν, Αντρέ Γκόμες, Γκουέγ, Σίγκουρντσον (90′ Ζουμά), Μπερνάρντ (89′ Κάλβερτ-Λιούιν), Γουόλκοτ (63′ 63′ Λούκμαν), Ριτσάρλισον.

 

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE