Δικαιώθηκε ο Τσόκκος για το ΕΝΠ-Απόλλων! – Η σωστή πρόβλεψη του…

Δικαιώθηκε ο Τσόκκος για το ΕΝΠ-Απόλλων! – Η σωστή πρόβλεψη του…

Σε χθεσινή (07/12) του ανάρτηση στο Facebook, ο Πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος, έκανε την εξής πρόβλεψη, ενόψει του αποψινού αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεωρεί δεδομένη την ήττα της ΕΝΠ από τον Απόλλωνα – «Δεν θα αντέξουμε ούτε 20 λεπτά»!

«Θέλουμε διάκριση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε 2 clean sheet συνεχόμενα, εδώ αύριο δεν θα μπορούμε καν να βγάλουμε μια άμυνα, να αντέξουμε 20 λεπτά».

Δεν γνωρίζουμε αν έκανε αυτή τη δήλωση επειδή ήταν τόσο πολύ απαισιόδοξος ή αν ήθελε να… τσιτώσει τους παίκτες του για να δώσουν το… 200% κόντρα στον (ποιοτικά ανώτερο) Απόλλωνα, όμως όπως και να ΄χει, έπεσε μέσα στην πρόβλεψη του, αφού η Λεμεσιανή ομάδα προηγείται στο πρώτο 20λεπτο με 0-2, με γκολ των Σκέμπρι και Περέιρα στο 16΄ και 19΄ αντίστοιχα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE