ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΩΝΑΖΕΙ ότι είναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ ο… Baby Face!

ΦΩΝΑΖΕΙ ότι είναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ ο… Baby Face!

Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον μεγάλο άτυχο της βραδιάς, Μανουέλ Τόρρες, ο Χουάν Ρομάς. Μερικά λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς με τον Ερμή, αξιοποίησε καλοζυγισμένη σέντρα του Γουίλερ, με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-1. 

Μια εβδομάδα νωρίτερα, στο παιχνίδι με την Ομόνοια, είχε μπει πάλι αλλαγή στην επανάληψη και πριν προλάβει να «ζεσταθεί» πέτυχε ένα όμορφο γκολ με μακρινό σουτ.

Ο 25χρονος παίχτης «φώναξε» με τις δυο τελευταίες συμμετοχές του, ότι είναι χρήσιμος για  τον προπονητή Ντούσαν Κέρκεζ.

Μόλις 3 συμμετοχές (και τις 3 μπήκε αλλαγή) μετρά στο πρωτάθλημα ο επονομαζόμενος «baby face». Αυτός ο χαρακτηρισμός προκύπτει όχι μόνο από τη φάτσα του, αλλά για το ότι είναι βραχύσωμος. 

Θεωρείται δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία, στην πορεία της σεζόν, θα δώσει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο Ρομάν, ο οποίος έμαθε τα μυστικά της μπάλας στην ξακουστή ακαδημία La Masia της Μπαρσελόνα! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top