ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ μεταγραφές και… διαγραφές παικτών – Τι έπραξε τελικά με Αναστασίου στον αγώνα με την Ομόνοια

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ μεταγραφές και… διαγραφές παικτών – Τι έπραξε τελικά με Αναστασίου στον αγώνα με την Ομόνοια

Μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM ο πρόεδρος της Αλκής Ορόκλινη, Άντης Λόππας, αποκάλυψε πως αναμένονται στην Κύπρο δύο παίκτες για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

«Ξέρουμε όλοι τι χρειάζεται η ομάδα και θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση στην επίθεση, ένα στη θέση στραίκερ και δυο γουίνγκερ. Έχουμε κλείσει δυο παίκτες στην επίθεση και περιμένουμε το πότε θα έρθουν Κύπρο. Είναι παίκτες από το εξωτερικό» παρατήρησε ο πρόεδρος της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ότι αφορά το θέμα αποδεσμεύσεων παικτών επισήμανε «Ο Μαρλόν είναι παρελθόν. Η δεύτερη θέση που θα ανοιχτεί είναι αυτή του Λοϊζίδη και θα διαγραφεί από το ρόστερ. Έχει γίνει αποδέσμευση και του Αλέξη Θεοχάρους για 6 μήνες και θα επανέλθει μετά το καλοκαίρι».

Ο Άντης Λόππας ανέφερε ότι «Δεν πιστεύω να κάνουμε και 4η μεταγραφή».

Τέλος, για το θέμα καταγγελίας της διαιτησίας στο παιχνίδι με την Ομόνοια τόνισε «Έχουμε καταγγείλει τον διαιτητή Γιάννη Αναστασίου και το βοηθό για τη λανθασμένη υπόδειξη του πέναλτι. Θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι ανθρώπινα λάθη και ότι θα προσέξουν περισσότερο στα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι κρίσιμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top