ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πολίτες ακινητοποίησαν τον κλέφτη- Αναζητείται δεύτερο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Πολίτες ακινητοποίησαν τον κλέφτη- Αναζητείται δεύτερο πρόσωπο

Πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, συνελήφθη χθες Τρίτη (11/12) στην Πάφο με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής. Ο 22χρονος εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε με τη βοήθεια των πολιτών.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι, γύρω στις 11.40π.μ. χθες Τρίτη, ο 22χρονος εισήλθε μαζί με δεύτερο πρόσωπο σε κατάστημα στην Πάφο και αφού απασχόλησαν την υπάλληλο, κατάφεραν να κλέψουν από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Οι δύο άντρες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος με τη βοήθεια και άλλων πολιτών κατάφερε να ανακόψει τον έναν εκ των δύο, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε το ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο ύποπτος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Το δεύτερο πρόσωπο, το οποίο κατάφερε να διαφύγει, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, ηλικίας 25 ετών και φορούσε μαύρο φούτερ, σκούρο μπλε τζιν και μαύρα παπούτσια.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top