ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης τριών μηνών σε 23χρονο - Παραδέχθηκε φόνο 53χρονου– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης τριών μηνών σε 23χρονο - Παραδέχθηκε φόνο 53χρονου– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών επιβλήθηκε την Τρίτη (11/12) από το δικαστήριο Λεμεσού σε 23χρονο, ύποπτο για δολοφονία που διαπράχθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Πρόκειται για τον Μουχάμαντ Σαλμάν, πακιστανικής καταγωγής,  ο οποίος καταζητείτο από την «αστυνομία» των κατεχομένων για την δολοφονία του 53χρονου καλλιτέχνη-αγγειοπλάστη και καθηγητή, Χασάν Ισίκ Οζγκιουτσμέν, ο οποίος βρέθηκε στραγγαλισμένος την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε δασώδη περιοχή  στο κατεχόμενο Τρίκωμο.  

Ο 23χρονος, συνελήφθη στις ελεύθερες περιοχές στις 18 Οκτωμβρίου, όταν άνδρες της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία με όχημα, τον αναγνώρισαν.

«Πέρασε από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές από μη ελεγχόμενο σημείο, αμέσως μετά τη διάπραξη του φόνο», δήλωσε μετά την σύλληψη του 23χρονου, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου.

Μάλιστα, ο κ. Βασιλείου είχε δηλώσει ότι, ο 23χρονος κατά την ανάκριση στο ΤΑΕ Λεμεσού, παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και αναφέρει κάποιους ισχυρισμούς όσον αφορά την εμπλοκή του.   

Ο Πακιστανός, κατηγορήθηκε για παράνομη είσοδο στη Κυπριακή Δημοκρατία και για παράνομη παραμονή στο έδαφος της ΚΔ.

Το δικαστήριο Λεμεσού, αποφάσισε ότι ο Σαλμάν θα πρέπει να εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών μηνών, αρχίζοντας από τις 26 Οκτωβρίου όταν τέθηκε υπό κράτηση. Ο 23χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος στις 26 Ιανουαρίου 2019. 

Πάντως, δημοσίευμα της Κibrisgazetesi, αναφέρει ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αν οι Κυπριακές Αρχές θα εκδώσουν τον 23χρονο σε αυτές των κατεχομένων για να δικαστεί εκεί για την διάπραξη της δολοφονίας του 53χρονου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top