ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ελλάδα- Νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος- Το γεφύρι μετατράπηκε σε χείμαρρο

Τραγωδία στην Ελλάδα- Νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος- Το γεφύρι μετατράπηκε σε χείμαρρο

Την σορό του δεύτερου ηλικιωμένου, του οποίου μαζί με δύο άλλους, αγνοείτο από το πρωί της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, εντόπισαν πυροσβέστες την Κυριακή (6/1) στην Κερατέα Αττικής.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (6/1), σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα news247.gr, πυροσβέστες εντόπισαν την σορό ενός άντρα, ανάμεσα σε καλαμιές μέσα σε ρεματιά.

Το άψυχο σώμα του άντρα εντοπίστηκε σε αρκετή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε το Σάββατο (5/1), νεκρή μια 66χρονη.

Σύμφωνα με ελλαδικά Μ.Μ.Ε. δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο εάν πρόκειται για τον σύζυγο της 66χρονης ή για το γείτονα τους, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί σύντομα, καθώς οι έρευνες για εντοπισμό και του τρίτου αγνοούμενου συνεχίζονται.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πιστεύεται ότι, ο οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι τρεις ηλικιωμένοι εισήλθε σε χωματόδρομο, παράλληλο με την Εθνική Οδό Αθηνών-Σουνίου ο οποίος όμως είχε πλημμυρίσει όπως και ένα μικρό γεφύρι το οποίο διέσχισαν πάνω από το ρέμα, που λόγω όμως του μεγάλου όγκου υδάτων είχε μετατραπεί σε χείμαρρο, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από το νερό.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top