ΕΛΛΑΔΑ: Ύποπτο δέμα σε σπίτι Βουλευτή – Νεότερη ενημέρωση

ΕΛΛΑΔΑ: Ύποπτο δέμα σε σπίτι Βουλευτή – Νεότερη ενημέρωση

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκεται στο σπίτι του Σπύρου Δανέλλη στη Φρεατίδα και εξετάζει ύποπτο δέμα.

 

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του τις προηγούμενες ημέρες και εξαιτίας αυτών των απειλών είχε ενισχυθεί η φρουρά του με δύο επιπλέον αστυνομικούς. Ωστόσο, τώρα στο σπίτι του βρέθηκε ένα ύποπτο δέμα και αμέσως πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο.

Να θυμίσουμε ότι χθες βράδυ ο Σπύρος Δανέλλης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, γεγονός που τον οδήγησε σε διαγραφή από την ΚΟ του Ποταμιού.

Από τις έρευνες από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί με εισαγγελική παραγγελία η Ασφάλεια Αττικής έχει διαπιστωθεί πως τουλάχιστον 30 άτομα έχουν στείλει απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Aπό iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE