LIKE ONLINE

Διέρρευσαν εκατομμύρια κωδικοί e-mail – Δείτε αν είναι «μέσα» και το δικό σας

Διέρρευσαν εκατομμύρια κωδικοί e-mail – Δείτε αν είναι «μέσα» και το δικό σας

Σε πανικό βρίσκονται οι χρήστες του Διαδικτύου, μετά την είδηση ότι έχουν διαρρεύσει πάνω από 773 εκατ. αρχεία που περιέχουν emails και κωδικούς πρόσβασης.

 

«Μαζική διαρροή κωδικών πρόσβασης που περιέχει 773 εκατομμύρια λεπτομέρειες – Μάθετε εάν σας επηρεάζει» τιτλοφορείται το δημοσίευμα της Mirror που αποκαλύπτει την είδηση.

Τη διαρροή αυτών των στοιχείων αποκάλυψε ο Troy Hunt, ο εμπνευστής του site «HaveIBeenPwned», στο οποίο μπορεί κανείς να δει αν το email του έχει χακαριστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη Mirror, αν εισάγετε το email σας στο συγκεκριμένο site, δεν θα σας πει αμέσως ότι οι κωδικοί σας έχουν διαρρεύσει, ωστόσο αν υπάρχει στη database του «HaveIBeenPwned», τότε σίγουρα να ανησυχήσετε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top