Προεδρικό μήνυμα μετά τη νέα ήττα της ΕΝΠ στο πρωτάθλημα

Προεδρικό μήνυμα μετά τη νέα ήττα της ΕΝΠ στο πρωτάθλημα

Μπορεί η ΕΝΠ να γνώρισε μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να παραμένει στη 10η θέση της βαθμολογίας, αλλά ο Προεδρος της Παραλιμνίτικης ομάδας, έστειλε… θετικό μήνυμα στα social media ενόψει της συνέχειας!

Αναλυτικά:

«Χαίρεσαι να παίζεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κι όμως κερδίσαμε πολύ περισσότερα πράγματα, από ότι στη νίκη προχθές…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE