ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος… ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ για την Τότεναμ το 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος… ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ για την Τότεναμ το 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε μία εβδομάδα η Τότεναμ βγήκε εκτός του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου Αγγλίας (2-0 από την Κρίσταλ Πάλας) κι αν δεν κατακτήσει το… Champions League, λογικά θα μείνει εκτός τίτλων για μία ακόμα χρονιά.

Εφιαλτικά εξελίσσεται το 2019 για την Τότεναμ που χάνει διαδοχικά όλους τους στόχους που έχει μέσα στη σεζόν.

Μετά τον χιτσκοκικό αποκλεισμό στα πέναλτι στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι, ήρθε ένας ακόμα αποκλεισμός, ξανά από συμπολίτισσα.

Η Κρίσταλ Πάλας εκμεταλλεύτηκε τις σοβαρές απουσίες και το άσχημο μομέντουμ των «σπιρουνιών» και με το καθαρό 2-0 πήραν την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Το πόσο στραβά πήγαν όλα για την ομάδα του Ποκετίνο φαίνεται από μερικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης.

Ο Κόνορ Γουίκαμ στην πρώτη του συμμετοχή σε βασική ενδεκάδα από τον Νοέμβριο του 2016 έκανε το 1-0 (9’), ένας πρώην παίκτης της Τότεναμ, ο Άντρος Τάουνσεντ έκανε με πέναλτι το 2-0 (34’).

Αντιθέτως ο Τρίπιερ αστόχησε στην δική του εκτέλεση πέναλτι λίγο πριν το ημίχρονο, ο 39χρονος Σπερόνι έδειχνε ανίκητος στην επανάληψης στις ευκαιρίες που σπατάλησαν Ν’ Κουντού και Γιορέντε, με αποτέλεσμα η Τότεναμ να μείνει εκτός κυπέλλου (2-0) σε μία απολύτως εφιαλτική εβδομάδα, που είχε και τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top