ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ελλάδα: Βρήκαν και τους δύο νεκρούς μέσα στο σπίτι

Τραγωδία στην Ελλάδα:  Βρήκαν και τους δύο νεκρούς μέσα στο σπίτι

Μπροστά σε μια τραγωδία βρέθηκαν οι συγγενείς που άνοιξαν το κλειστό σπίτι στο Σχηματάρι το απόγευμα της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου.

Δεν είχαν δει την 62χρονη γειτόνισσα που φρόντιζε τον 63χρονο άνδρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και ανησύχησαν.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το LamiaReport.gr βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, χωρίς να φαίνεται ότι υπήρξε κάποια εγκληματική ενέργεια. Πιθανότατα η σύζυγος να έφυγε πρώτη από παθολογικά αίτια και αβοήθητος ο άνδρας να άφησε κι εκείνος την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι.

O Αστυνομικός σταθμός Τανάγρας που ανέλαβε την προανάκριση παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top