ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε 18χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε 18χρονο

 Ο τραυματισμός 18χρονου Κύπριου ήταν ο απολογισμός τροχαίου στη Λάρνακα το απόγευμα της Τετάρτης 27/2.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 18χρονος ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει από ελεγχόμενο σημείο σε φώτα τροχαίας στην περιοχή «Καμάρες» κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από όχημα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 18χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Όπως έγκυρα πληροφορούμαστε ο νεαρός έχει επαφή με το περιβάλλον ενώ τα αίτια διερευνά η τροχαία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE