Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο ΑΠΟΕΛ

Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο ΑΠΟΕΛ

Στον ΑΠΟΕΛ αφήνουν πίσω τους τις απώλειες στο ντέρμπι με την Ομόνοια και επικεντρώνονται στον αυριανό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση.

Η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να αντιδράσει με θετικό τρόπο από την τελευταία μέτρια εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Ο Τόρστεν Φινκ αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του και θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Μέσα από την τελευταία προπόνηση που θα γίνει σήμερα, θα ξεκαθαρίσει το πλάνο που θα επιλέξει ο Γερμανός κόουτς.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Σέρινταν, Γκόμες, Παπαφώτης και Πιέρος Σωτηρίου μπορούν να δώσουν λύσεις και περιμένουν την ευκαιρία τους.

Μαντούκα, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Αλωνεύτης και Κίσσας είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται. Τιμωρημένος είναι ο Κακά.

Η προπώληση των εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί αύριο στις 14:00. Το κανονικό εισιτήριο ορίστηκε στα 15 ευρώ και 10 ευρώ το μαθητικό.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE