ΚΥΠΡΟΣ

Μέτρα ασφαλείας του αγώνα Ερμής - ΑΕΛ! Η Αστυνομία καλεί τους οπαδούς…

Μέτρα ασφαλείας του αγώνα Ερμής - ΑΕΛ! Η Αστυνομία καλεί τους οπαδούς…

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΡΜΗΣ – ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου, 2015 και ώρα 19:00 στο Στάδιο Αμμόχωστος στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τις ακόλουθες διευθετήσεις:

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΕΛ θα παραχωρηθεί η Κερκίδα στη Νοτιοανατολική πλευρά του σταδίου (πλησίον κυκλικού κόμβο) και στους οπαδούς του γηπεδούχου ΕΡΜΗ θα παραχωρηθούν, η κερκίδα στη Νοτιοδυτική πλευρά του σταδίου και τα θεωρεία. 

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 17:30. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων που αναμένεται, καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και οπωσδήποτε πριν την 18:00 ώρα ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα. 

Για τους οπαδούς της ΑΕΛ θα διατεθούν 1450 εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων των μαθητικών και των παιδικών ως επίσης και των προσκλήσεων) τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν κατά την προπώληση και ως εκ τούτου η πιθανότητα να ανοίξει ταμείο στο στάδιο θεωρείται απομακρυσμένη

Για τον λόγο αυτό καλούνται οι οπαδοί της ομάδας να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν εξασφαλίσει ή είναι σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους. Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Η είσοδος στους οπαδούς θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί του ΕΡΜΗ καλούνται να προσεγγίσουν το γήπεδο από την λεωφόρο Κ. Μάτση και οι οπαδοί της ΑΕΛ από την λεωφόρο Γ. Κρανιδιώτη,, δηλαδή ερχόμενοι από την Λεμεσό να ακολουθήσουν ευθεία πορεία περνώντας τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα της Πυροσβεστικής και να συνεχίσουν ευθεία πορεία μέχρι το στάδιο Αμμόχωστος.

Οι οπαδοί και των δύο ομάδων καλούνται για την δική τους ασφάλεια να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν δρόμους που θα χρησιμοποιούνται από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Η ώρα 17:00 η οδός Αλέξανδρου Ραγκαβή που περνά πίσω από την κερκίδα του ΕΡΜΗ θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις. 

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους. 

Για τη φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου οι οπαδοί μπορούν να τα παραδίδουν και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα. 

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. 

Η Αστυνομία και το προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Τέλος, όλες οι πληροφορίες για τις διευθετήσεις του πιο πάνω αγώνα, είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή (Αpplication – Cyprus Police) της Αστυνομίας, καθώς επίσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας (Facebook, Twitter, Google Plus) και καλούνται οι οπαδοί όπως ενημερώνονται για τις όποιες επιπρόσθετες πληροφορίες μπορεί να προκύψουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top