ΕΛΛΑΔΑ

Πιστεύουν στη νίκη Ιβάνοβιτς και Μπατίστα

Πιστεύουν στη νίκη Ιβάνοβιτς και Μπατίστα

Στην ιστοσελίδα της Euroleague μίλησαν ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Εστεμπάν Μπατίστα και εμφανίστηκαν σίγουροι ότι η ομάδα τους μπορεί να κερδίσει τη Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται σε… φουλ ρυθμούς για την αναμέτρηση με τους Καταλανούς και άπαντες στην ομάδα είναι αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα. «Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα και μία εκ των φαβορί για πρόκριση στο Final-4 της Μαδρίτης. Θα παίξουμε εναντίον τους για τέταρτη φορά αυτή τη σεζόν και δυστυχώς τις τρεις προηγούμενες δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας από τα προηγούμενα ματς, να είμαστε βελτιωμένοι και να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κερδίσουμε και με τη βοήθεια των οπαδών μας»,  είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Εστέμπαν Μπατίστα να προσθέτει «Θα είναι ένα πολύ σπουδαίο ματς μεταξύ δύο «γιγάντων» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εμείς πρέπει να είμαι έτοιμοι να «παλέψουμε» για να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι μας θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ για να μας στηρίξουν».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top