ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να τους έδωσε 3.500 ευρώ και ζητούσε 40.000 - Υπό πενθήμερη κράτηση ο 36χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να τους έδωσε 3.500 ευρώ και ζητούσε 40.000 - Υπό πενθήμερη κράτηση ο 36χρονος

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε την Κυριακή (24/03) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τοκογλυφίας, αισχροκέρδειας, εκβίασης, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε την Παρασκευή (22/03) στην Αστυνομία από 35χρονη και 38χρονο, ο 36χρονος τους ζητούσε συνεχώς χρήματα για προηγούμενο οφειλόμενο ποσό ύψους 3.500 ευρώ που τους είχε δώσει.

Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, ο 36χρονος τους ζητούσε να του επιστρέψουν το ποσό των 40.000 ευρώ με την πάροδο ενός χρόνου, ενώ αυτοί μέχρι στιγμής του έδωσαν 24.000 ευρώ. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE