ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Elysee Irrigation Ltd συμμετείχε στην έκθεση ISH Frankfurt

Η Elysee Irrigation Ltd συμμετείχε στην έκθεση ISH Frankfurt

Μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως στη διαχείριση νερού, με διεθνείς επισκέπτες και εκθέτες.

Διεξήχθη από 11 έως 15 Μαρτίου και περίπου 190.000 επισκέπτες από 161 χώρες επισκέφθηκαν την έκθεση στην Φρανκφούρτη, όπου η Elysee συμμετείχε μέσω της Αυστριακής εταιρείας Elysee Rohrsysteme.


Ο γενικός διευθυντής της Elysee, κος Πάνος Πρωτόπαπας και ο υπεύθυνος εξαγωγών κος Γερόλεμος Γερολέμου, συμμετείχαν στην Αυστριακή ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, για να παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα και τις καινοτομίες της Elysee Irrigation Ltd.


Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από σημαντικό αριθμό εταιρειών, καθώς οι τρέχουσες και νέες σειρές προϊόντων της Elysee, αποδεικνύεται πως ανταποκρίνονται στις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, προσφέροντας έτσι μεγάλες ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.


Σύμφωνα με την εταιρεία, η παρουσία της στην ISH Frankfurt χαρακτηρίζεται ως άκρως επιτυχημένη, καθώς οι αντιπρόσωποί της συνάντησαν σημαντικούς διεθνείς παίκτες του κλάδου από διαφορετικές αγορές και ταυτόχρονα, είχαν την ευκαιρία να συγκεντρώσουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της Παγκόσμιας Αγοράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top