Yπ. Μεταφορών: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η αιτιολόγηση της απεργίας της ΕΜΕΛ»

Yπ. Μεταφορών: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η αιτιολόγηση της απεργίας της ΕΜΕΛ»

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη του για την απόφαση της Εταιρείας Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ), να κατέλθει σε επ΄ αόριστο απεργία.

«Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης με ημερομηνία 1η Απριλίου 2019, που εξέδωσε η εταιρεία, για να αιτιολογήσει την απόφασή της, προκαλεί έκπληξη και δεν ανταποκρίνεται σε καμιά περίπτωση, στην πραγματικότητα» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών.

«Το Υπουργείο εκφράζει τις απολογίες του προς το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που υφίσταται και καλεί την εταιρεία ΕΜΕΛ όπως προβεί αμέσως σε δεύτερες σκέψεις και επανέλθει σε διάλογο, με στόχο τη συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών της» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE