Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την τακτική για περίπου μία ώρα στο γήπεδο της Τούμπας. Τα προβλήματα απουσιών είναι γνωστά για τον Άγγελο Αναστασιάδη, έχοντας προσαρμόσει ανάλογα τα πλάνα του.

Οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς και ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Κάτσε, λόγω τιμωρίας.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τους «πράσινους» συμμετέχουν οι: Γιακουμής, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Γκολάσα, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Μακ, Περέιρα, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου, Κουλούρης, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE