ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
.jpg)
Ο κ. Περδίκης σχολίασε το όλο ζήτημα και τις επικρίσεις μερίδας πολιτών αλλά και πολιτικών προσώπων σχετικά με καθυστερημένες ενέργειες της Αστυνομίας στην εξαφάνιση της Marry Rose και της 6χρονης κόρης της, αναφέροντας πως οφείλει να παραδεχθεί πως οι ενέργειες της Αστυνομίας για εξιχνίαση του φόνου είναι επιτυχημένες, ωστόσο, ταυτόχρονα διερωτάται γιατί δεν έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν.
Ο Πρόεδρος των Οικολόγων ξεκαθάρισε πως δεν σχολιάζει με εχθρικό ύφος την Αστυνομία, αλλά για να γινόμαστε καλύτεροι, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι αστυνομικοί δεν είναι εξωγήινοι αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




