ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μέσα στο νερό η κάμερα και η βάρκα– «Ψαχουλεύει» το σημείο των βαλιτσών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μέσα στο νερό η κάμερα και η βάρκα– «Ψαχουλεύει» το σημείο των βαλιτσών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσα στην κόκκινη λίμνη εισήλθε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 28/04 η υποβρύχια κάμερα, ενώ γύρω στις 11:40 μπήκε και η βάρκα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η υποβρύχια ρομποτική κάμερα βρίσκεται πλησίον της σημαδούρας που τοποθετήθηκε στο σημείο το μεσημέρι του Σαββάτου 27/04.

Σημείο όπου, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βρέθηκαν δυο αντικείμενα τα οποία αναμένεται να ανασυρθούν από τον βυθό την Κυριακή 28/04.

Στο σημείο μετέβη γύρω στις 09:30 το πρωί της Κυριακής ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για τα επόμενα βήματα των ερευνών, αποχώρησε από το σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Αρχίζει η επιχείρηση

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE