ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική ιστορία! Άκουσε τα συνθήματα του Παναθηναϊκού και χαμογελαστός... «έφυγε» για πάντα

Συγκλονιστική ιστορία! Άκουσε τα συνθήματα του Παναθηναϊκού και χαμογελαστός... «έφυγε» για πάντα

Η ιστορία αφορά έναν 80χρονο φίλο του Παναθηναϊκού που έζησε από δωμάτιο του Άγιου Σάββα το συλλαλητήριο και λίγο αργότερα, έφυγε χαμογελαστός για πάντα από τη ζωή.

Ο Γιώργος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Αγίου Σάββα, είδε τα καπνογόνα στια ταράτσες, άκουσε τα συνθήματα της αγαπημένος του ομάδας και μας άφησε για πάντα. Συγκλονιστική η ιστορία που δημοσιεύθηκε σε φόρουμ φίλων του Ατρόμητου αλλά και στο Blog του Νίκου Αθανασίου στο gazzetta.

Αναλυτικά:

«Θα το έγραφα στο τόπικ του βάζελου αλλά εδώ είναι καλύτερα. Επειδή τραβιέμαι με δικό μου άνθρωπο στον άγιο σάββα με την κωλοαρρώστια, σήμερα έτυχε να βρίσκομαι την ώρα που είχε το μάζεμα έξω από την Λεωφόρο. Στο δωμάτιο ένας παππούς 80 ετών με επιθετικό καρκίνο στους πνεύμονες. Οξυγόνα, μαλακίες, κλπ. Σε κάποια φάση που άναψαν κάτι γόνα στις ταράτσες στα προσφυγικά, έκανε νοήματα να του σηκώσουν το κρεβάτι και να δει. Έβγαλε το οξυγόνο, έκλεισε το μηχάνημα για να ακούει τα συνθήματα και να βλέπει όσο μπορεί τα καπνογόνα.

Χαμογέλασε. Δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε νόημα πάλι οι δικοί του άνθρωποι να του ανοίξουν το οξυγόνο. Κοίταζε και χαμογελούσε, οι δικοί του άνθρωποι που έμπαιναν μπροστά στο παράθυρο τους, έκανε νόημα να φύγουν από εκεί για να βλέπει τουλάχιστον αυτούς τους κάποιους που ήταν πάνω στην ταράτσα. Ένα χαμόγελο μέχρι που τελείωσε το ματς, έσβησαν τα φώτα της Λεωφόρου και ο κύριος Γιώργος έφυγε πριν λίγο για άλλους κόσμους. Τουλάχιστον έφυγε με το χαμόγελο για την αγαπημένη του ομάδα(όπως μου είπε ο γιος του). Ήθελα να το γράψω εδώ μέσα. Γαμιόλα αρρώστια».

Κύριε Γιώργο, καλή ξεκούραση. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά και να συνεχίσεις να καμαρώνεις τον Παναθηναϊκό σου. Τον Παναθηναϊκό μας...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top