ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΕΦΑΤΟΣ και ΣΙΓΟΥΡΟΣ ο Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΕΦΑΤΟΣ και ΣΙΓΟΥΡΟΣ ο Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίγουρος πως ο Ατρόμητος έχει όλα όσα χρειάζεται -μια σταθερή διοίκηση και τον κόσμο στο πλευρό του- ώστε να πετύχει τους στόχους του και να παραμείνει σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, δήλωσε ο νέος τεχνικός των Περιστεριωτών, Γιάννης Αναστασίου.

Στον ρόλο της διοίκησης και του κόσμου, ώστε η ομάδα του να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει για τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας για πρώτη φορά on camera ως ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου.

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα τεχνικού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα, που υπογράφω το νέο μου συμβόλαιο με την ομάδα του Ατρομήτου. Μια ομάδα που είχε δείξει τα τελευταία χρόνια βήματα προς την κορυφή, βήματα σταθερά και νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο η διοίκηση.

Είναι πάντα κοντά στην ομάδα, τουλάχιστον αυτό εισέπραξα εγώ από τα πρώτα ραντεβού. Αυτό που θα ήθελα να πω, βλέποντας και τα παιχνίδια της ομάδας το τελευταίο διάστημα, είδα την δύναμη που δίνει ο κόσμος και ευελπιστώ τη νέα χρονιά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει σε ψηλά αγωνιστικά επίπεδα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου και τις υπογραφές:

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top