Κάλεσμα Σωτήρη Πετρακίδη για την φιέστα της Ομόνοιας (VIDEO)

Κάλεσμα Σωτήρη Πετρακίδη για την φιέστα της Ομόνοιας (VIDEO)

Μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να δώσει μαζικό παρών στην αυριανή φιέστα τίτλου, έστειλε ο πετοσφαιριστής της ομάδας, Σωτήρης Πετρακίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου.

Παράλληλα, τόνισε πως η αυριανή βράβευση αποτελεί τη δικαίωση για τους κόπους της σεζόν, επεσήμανε ότι η επιτυχία "κτίστηκε" στην σκληρή δουλειά, στο οικογενειακό κλίμα και στην ποιότητα της πετοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας.

"Μισή χαρά δική μας, μισή χαρά του κόσμου μας" δήλωσε με νόημα ο Αχιλλέας Πετρακίδης, αναφορικά με την φιέστα τίτλου, σημειώνοντας πως "θέλουμε να πανηγυρίσουμε με τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ".

Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με τις τοποθετήσεις του Αχιλλέα Πετρακίδη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.