ΚΥΠΡΟΣ

«Για την Κύπρο μας» - Έστειλε το σύνθημα η Φλόρα Αντωνίου (VIDEO)

«Για την Κύπρο μας» - Έστειλε το σύνθημα η Φλόρα Αντωνίου (VIDEO)

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδα των Γυναικών για το νικηφόρο ξεκίνημα στο 1ο Aphrodite Cyprus Cup.

Η νίκη επί του Μπαχρείν δίνει αυτοπεποίθηση και δυναμική στην ομάδα μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πέραν της νίκης, μεγάλη ικανοποίηση προκαλεί και η καλή εμφάνιση της ομάδας μας η οποία κατάφερε να επιβληθεί στο γήπεδο και να φτάσει δίκαια στη νίκη.

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος  από τη νίκη. Μπορεί να χάσαμε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Η απόδοση της ομάδας μας ήταν πάρα πολύ καλή, ίσως καλύτερη και από ότι ανέμενα και τα κορίτσια έστειλαν σήμερα σε όλους το μήνυμα ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης μας και της προσοχής μας", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Εθνικής μας Άντρος Βασιλείου.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη για ανάλογη συνέχεια, αύριο, στον αγώνα με τη Μάλτα, στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Δηλώσεις έκανε και η σκόρερ της Εθνικής μας Φλόρα Αντωνίου.
 

Δείτε τις δηλώσεις της στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top