ΕΛΛΑΔΑ

Aυτούς κατηγόρησε ο Αλαφούζος

Aυτούς κατηγόρησε ο Αλαφούζος

Η καταγγελία του Γιάννη Αλαφούζου που ενεργοποίησε τη διαδικασία από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για τα επεισόδια του ντέρμπι, δεν είναι αόριστη αλλά ονομαστική και έχει να κάνει με τέσσερα άτομα.

Η προανάκριση που διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος για συμπεριφορά συγκεκριμένων προσώπων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο , αφορά τέσσερα άτομα, τρία από τον Ολυμπιακό και ένα από την πλευρά της Αστυνομίας.

Μετά από την καταγγελία που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος στον κ. Ντογιάκο, θα διερευνηθούν τυχόν ευθύνες, είτε για πρόκληση επεισοδίων είτε για αμέλεια, τεσσάρων ατόμων. Του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, του προπονητή της πειραιώτικης ομάδας, Βίτορ Περέιρα, του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη (ο οποίος είχε δηλωθεί στη λίστα των επισήμων του Ολυμπιακού και ήταν στο πλευρό του Μαρινάκη καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στη Λεωφόρο) και του Αστυνομικού Διευθυντή υπευθύνου για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, Γιώργου Αρκουμάνη. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top