ΕΛΛΑΔΑ

Όλα μια χαρά στον Παναθηναικό

Όλα μια χαρά στον Παναθηναικό

H επιθυμία για παραμονή των Σίλντενφελντ, Πέτριτς και Πράνιτς είναι δεδομένη στον Παναθηναϊκό και ήδη έχουν πέσει οι προτάσεις στο τραπέζι.

Εκτός απο μεταγραφές υπάρχουν και οι ανανεώσεις συμβολαίων, με την κροατική τριάδα των Σίλντενφελντ, Πέτριτς και Πράνιτς να είναι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο. Η εφημερίδα «GoalNews» αναφέρει τα όσα προσφέρει ο Παναθηναϊκός στους τρεις άσους με στόχο να αποσπάσει την υπογραφή τους για τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα η πρόταση στον Μλάντεν Πέτρις αφορά συμβόλαιο ύψους 300.000 ευρώ και μπορεί να είναι λιγότερα τα χρήματα, σε σχέση με όσα έβαζε μέχρι τώρα ο Κροάτης επιθετικός στον τραπεζικό του λογαριασμό (450.000), αλλά υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη.

Για τον Ντάνιελ Πράνιτς δεν έχει αλλάξει το αρχικό ποσό (300.000), ωστόσο η μικρή ρήτρα αποδέσμευση των 150.000 ευρώ ήταν αυτό που ήθελαν να προλάβουν στον Παναθηναϊκό. Η πρόταση λοιπόν έχει να κάνει με αυξημένα μπόνους, αλλά και με επέκταση του συμβολαίου έως το 2017.

Τέλος, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ περνάει καλά στην Αθήνα και δεν θέλει να φύγει, αρκεί βέβαια να βερθεί λύση στο οικονομικό. Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι λήγει το συμβολαιό του με την Ντιναμό Μόσχας, από την οποία είχε απολαβές 800.000 ευρώ, ωστόσο όσο βρισκόταν στον Παναθηναϊκό δέχθηκε να πέσει στις 450.000 με τους «πράσινους» να πληρώνουν ένα μέρος. Οι επαφές με τον μάνατζερ του έμπειρου αμυντικού θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και το ποσό, το οποίο θα του προσφερθεί, θα είναι σίγουρα χαμηλότερο από τις 450.000 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top