Βικτώρια Καρύδα: Πόζαρε ξανά με το κόκκινο μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βικτώρια Καρύδα: Πόζαρε ξανά με το κόκκινο μαγιό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έμεινε για αρκετό καιρό μακριά από τον φακό και τώρα ήρθε να βάλει «φωτιά στα κόκκινα», με το καλλίγραμμο κορμί της. 

Ο λόγος για την Βικτώρια Καρύδα, η οποία εδώ και μήνες έχασε τον άνδρα της, μετά από δολοφονία έξω από το σπίτι τους, με το βαρύ πένθος να της χτυπάει την πόρτα και να την αφήνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή, φωτογραφήθηκε ξανά, μετά από καιρό, με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της και δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι συνεχίζει να διατηρεί ένα από τα πιο όμορφα και καλλίγραμμα κορμιά στον χώρο του modeling.

Δείτε την:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.