ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα από τη Λευκωσία κατήγγειλε στην Αστυνομία γνωστό πολυκατάστημα της πρωτεύουσας

Γυναίκα από τη Λευκωσία κατήγγειλε στην Αστυνομία γνωστό πολυκατάστημα της πρωτεύουσας

Σε καταγγελία για γνωστό πολυκατάστημα της πρωτεύουσας προχώρησε γυναίκα από την επαρχία Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα


Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έχασε το κινητό της τηλέφωνο εντός του πολυκαταστήματος. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του πολυκαταστήματις, όπως ανάφερει η παραπονούμενη την είχε ενημερώσει ότι θα ελεγξουν το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και σε περίπτωση που το περιστατικό συνέβη μπροστά από τις κάμερες, το κινητό θα εντοπιστεί και θα της παραδοθεί.

Ωστόσο, η παραπονούμενη ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι το εν λόγω πολυκατάστημα δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και υπήρξαν δεκάδες παρόμοια περιστατικά όπως το δικό της, με τους πελάτες να καταφέυγουν σε σταθμούς για καταγγελίες.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας της επιβεβαίωσε και το ίδιο το πολυκατάστημα πέντε ημέρες αργότερα και μετά από επίμονα τηλεφωνήματα και email της παραπονούμενης στο κατάστημα.

Σε επικοινωνία που είχε η παραπονούμενη με το ThemaOnline, ανάφερε τους έντονους προβληματισμούς της για το εν λόγω κατάστημα και την μη παροχή ασφάλειας στους πελάτες του. Μάλιστα, ο χειρισμός του προσωπικού στο πρόσωπο της, ηταν αυτό που την έφτασε στο σημείο να προβεί σε καταγγελία, αφού όπως μας ανάφερε την κοροϊδευαν για μέρες μέχρι να της ξεκαθαρίσουν ότι δεν υπάχρουν κάμερες και δεν μπορούν να την βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα μας ανάφερε ότι αρχικά της έλεγαν ότι δεν υπάρχουν κάμερες στους χώρους των ταμείων και όταν ζήτησε το υλικό από τις υπόλοιπες κάμερες της ζήτησαν γραπτή αίτηση ότι το χρειάζεται για να σταλεί στους υπεύθυνους. Ουσιαστικά όπως η ίδια αναφέρει από την Παρασκευή μέχρι και την Τετάρτη την κοροϊδευαν ξεκαθαρίζοντας τελικά το θέμα την Τετάρτη και με την τελική απάντηση: ‘Καταλαβαίνω τον θυμό σας’ σε τηλεφωνική επικοινωνία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top