To σχόλιο του Αρχηγού της Αστυνομίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To σχόλιο του Αρχηγού της Αστυνομίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Σάββατο 29/6 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από ατύχημα στο πόδι το οποίο προκλήθηκε από την πτώση του από πεζοδρόμιο.

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες γνωστά πρόσωπα και μη βρέθηκαν στην ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν, για να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους. 

Ωστόσο, την Κυριακή (30/6), ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προχώρησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με την οποία ευχαριστεί όλους για το «συγκινητικό ενδιαφέρον» όπως ανέφερε ο ίδιος. 

Στην εν λόγω ανάρτηση λοιπόν, πρώτος στα σχόλια εμφανίστηκε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης ο οποίος ευχήθηκε, σχολιάζοντας την ανάρτησή του, «γρήγορη ανάρρωση». 

Συγκεκριμένα το comment του Αρχηγού: «Περαστικά κύριε Πρόεδρε και γρήγορη ανάρρωση. Ο Θεός μαζί σας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE