ΠΑΡΑ-THEMA

To σχόλιο του Αρχηγού της Αστυνομίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To σχόλιο του Αρχηγού της Αστυνομίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Σάββατο 29/6 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από ατύχημα στο πόδι το οποίο προκλήθηκε από την πτώση του από πεζοδρόμιο.

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες γνωστά πρόσωπα και μη βρέθηκαν στην ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν, για να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους. 

Ωστόσο, την Κυριακή (30/6), ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προχώρησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με την οποία ευχαριστεί όλους για το «συγκινητικό ενδιαφέρον» όπως ανέφερε ο ίδιος. 

Στην εν λόγω ανάρτηση λοιπόν, πρώτος στα σχόλια εμφανίστηκε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης ο οποίος ευχήθηκε, σχολιάζοντας την ανάρτησή του, «γρήγορη ανάρρωση». 

Συγκεκριμένα το comment του Αρχηγού: «Περαστικά κύριε Πρόεδρε και γρήγορη ανάρρωση. Ο Θεός μαζί σας».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top