Η πιθανή αναβολή μέχρι και ΕΠΤΑ αναμετρήσεων στις δύο πρώτες αγωνιστικές!

Η πιθανή αναβολή μέχρι και ΕΠΤΑ αναμετρήσεων στις δύο πρώτες αγωνιστικές!

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής αγώνων στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, λόγω των ευρωπαίων μας.

Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανόν να αναβληθούν μέχρι και… επτά παιχνίδια από τα 12 που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν!

Αυτό φυσικά θα συμβεί, αν προκριθούν στα πλέι-οφ και οι τέσσερις Κυπριακές ομάδες (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλων) που θα λάβουν μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, κάτι που φαντάζει απίθανο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.

Δείτε τα επτά παιχνίδια των δύο πρώτων αγωνιστικών που είναι με… αστερίσκο για πιθανή αναβολή, ανάλογα με το ποια ή ποιες από τις ομάδες μας θα αγωνιστούν στα πλέι-οφ, για να διεκδικήσουν θέση στους ευρωπαϊκούς ομίλους.

1η αγωνιστική (23-26/08)

ΑΕΛ-Ανόρθωση

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός

ΑΕΚ-Απόλλων

2η αγωνιστική (30/08-01/09)

ΑΕΛ-ΕΝΠ

Πάφος-ΑΕΚ

Εθνικός Άχνας-ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση-Απόλλων

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE