ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν… κρύφτηκε ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης – «Φαίνεται ότι κάποιοι…»

Δεν… κρύφτηκε ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης – «Φαίνεται ότι κάποιοι…»

Για τη συντριβή από τη Φορτούνα Σιτάρντ, τη νοοτροπία ορισμένων παικτών, την αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη για την Αλάνιασπορ, αλλά και το πότε θα είναι έτοιμος ο Μπράουν Ιντέγε.

«Ηταν μία εικόνα που στο πρώτο φιλικό περιμένεις να δεις. Οτι η ομάδα σου θα είναι κουρασμένη και θα έχει ανομοιογένεια. Υπάρχουν και πράγματα όμως που δεν περιμένεις να δεις. Οπως την νοοτροπία μας σε κάποιες στιγμές. Παρά την κούραση, δεν περιμένεις να δεις αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξεις άμεσα. Η ομάδα δείχνει ότι στις εναλλακτικές της είναι πίσω. Θα κρατήσουμε ένα 15λεπτο στο πρώτο μέρος και ένα 20λεπτο στο δεύτερο και θα προχωρήσουμε. Τα υπόλοιπα είναι ξεκάθαρα Κάποια παιδιά μπορεί να ήρθαν με τη λογική ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουν όπως πέρυσι. Αυτό είναι δικό μου κομμάτι. Δεν έχει σημασία αν θα χάσεις αλλά τι προσπάθεια θα κάνεις. Ισως είναι ένα αρκετά δυνατό… χαστούκι. Και καλό θα είναι να το καταλάβουν όλοι πολύ νωρίς».

Για την αποχώρηση του Σιώπη: «Εχει μεγάλη σημασία να βρούμε τον κατάλληλο. Δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε λάθος. Επειδή ο Μανώλης έφυγε ξαφνικά και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, πιεστήκαμε».

Για το αν θα έπρεπε να αφήσει την ομάδα να ξεκουραστεί πριν το ματς:»Θα ήταν λάθος αν αφήναμε την ομάδα ξεκούραστη. Δεν στεναχωριέται κανένας περισσότερο από εμένα. Αλλά ο στόχος μας είναι πολύ μεγαλύτερος».

Για τη νοοτροπία: «Υπάρχουν φάσεις που κάποια παιδιά δεν είχαν πείσμα. Με ενοχλεί. Εδώ που βρίσκονται, δν μπορούν να είναι έτσι. Είχα μία συζήτηση και τους το εξήγησα. Δεν έχει σημασία αν είσαι κουρασμένος. Πρέπει να δίνεις αυτά που έχεις».

Για τον Ιντέγε:»Φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά είναι ανέτοιμα. Ο Ιντέγε έχει έναν χρόνο να παίξει. Περιμένουμε από φιλικό σε φιλικό να είναι καλύτερος».

Για τη σύγκριση με τη Φορτούνα:»Εχουν μία εβδομάδα περισσότερη από εμάς. Εμείς σε μία εβδομάδα θα είμαστε διαφορετικοί. Αν αφήσεις την ομάδα να ξεκουραστεί, δεν είναι σωστό. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top